مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ملک توسط بنیاد مسکن

سلام در اوایل انقلاب بنیاد مسکن اومد به مردم روستا گفت قطعه زمینی بدین که برای اهالی روستا که کپر نشین بودن در شهرستان کهنوج یکی از اهالی بدون اجازه از صاحب زمین ها رفته زمین به بنیاد مسکن داده بنیاد مسکن هم چندتا اتاق ساخت و بین مردم تقسیم کرد به صورت قسطی مردم باید پول رو پرداخت میکردن حالا بعد از سی و اندی سال بنیاد مسکن اومده اطراف همون ملک رو تصرف کرده میگه اینجا مال منه زمین ها هم مال چند نفر از اهالی هست الان ما باید چکار کنیم میخوان خونه های ساخته شده رو خراب کنن رفتن دادگاه شکایت کردن بزور میخوان زمین ارثی مردم رو ببرن

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، املاکی موات، که بنیادمسکن به افراد واگذار کرده، سندش، قابل ابطال نیست، ونمی تواندمجددا، تصرف کند، ولی اگر واگذاری وسند، قبل از انقلاب باشد، سند باطل می گردد