مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ملک توسط بنیاد مسکن

باسلام،حدود20سال قبل قطعه زمین از طرف شورا،معتمدین محل با برگه استشهاد و مهر و امضاء به من تعلق وکروکی 1_10000 و 15 هزارم گرفته بعدش ثبت اسناد هم ثبت کردم.
شالوده،سنگ چینی دور تادور،مصالح ازبلوک،شن وسنگ درآن میباشد. تا گفتن اراضی ملی قانون رعایت نموده و کار متوقف و با زن بچه ام درخونه ارث پدری نشسته و الان بنیادمسکن قطعه زمین خودم در اراضی میان بافتی خودش میخواد تقسیم و واگذار اشخاص بنماید. باید چی کار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات زمین است و