مشاوره حقوقی رایگان - عدم آزادسازی مدرک و سو استفاده

با سلام
بنده سال 92 مدرک مهندسی رو در اختیار شرکتی گذاشتم ، قرار بود فقط امتیاز آور باشم ولی بعد متوجه شدم که به سمت مدیر عامل هستم ولی قید در قرارداد گفته شد که بنده هیچ نقشی در سود و زیان و اوراق مالی شرکت ندارم ، بنا به دلایلی قبول کردم و طی قراردادی فی مابین مقرر شد تا سال 96 در اختیار آن شرکت باشد ، در سال پایانی طرف قرارداد که رئیس هیئت مدیره بود فوت میکنن و چون در قرارداد ذکر شده بود در پایان قرارداد مدرک از ساجات خارج میشود من پیگیری نکردم تا سال 99 که متوجه شدم هنوز آزاد نشده با نائب رئیس هیئت مدیره که پسر متوفی بوده قرار حضوری گذاشتم و ایشان گفت که درگیر انحصار وراثت هست و نمیتونه نامه خروج بزنه ، بعد از دو ماه اظهارنامه فرستادم مبنی بر اینکه مدرک قرار بوده پایان 96 آزاد بشه ولی هنوز نشده ، بعد از چند روز به بانک مراجعه کردم و متوجه شدم که از بانکهایی که تسهیلات و تضامین اخذ کرده بودن بنده رو از هرگونه کارهای بانکی سلب کرده ، حال راهنمایی کنید که طرح شکایت انجام بشه یا خیر ؟
و اینکه آیا اون بانکها میتونن نسبت به توقیف اموال بنده اقدام کنن ؟

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام.موضوع شما چند مورد جدا از هم و مفصل دارد که باید تمامی اسناد و مدارک ابتدائا بررسی شود