مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه

با سلام اینجانب سال 93 به یه موتور فروشی مراجعه کردم و یه موتور خریدم و به اشتباه یه چک نوشتم به او دادم و دو قولنامه سفید امضا ممهور به مهر موتور فروشی به او دادم و موتور فروش سواستفاده کرده و داخل قولنامه ها به جای شماره موتور سیکلت شماره پلاک خودرو ذکر کرده و شماره چک را داخل قولنامه ذکر کرده حالا بنده رفتم شکایت خیانت در امانت کردم دادگاه رای به نفع موتور فروش داد و حالا به از پنج سال موتور فروش رفته شکایت حقوقی کرده در جلسه دادگاه بنده صاحب خودرو که شماره پلاک خودرو در قولنامه ذکر شده بردم دادگاه شهادت داده که اصلا ماشین را من به کسی نفروختم این قولنامه هم صوری می باشد باز هم دادگاه رای به نفع موتور فروش داده حالا اعتراض گذاشتم پرونده رفته تجدید نظر به نظر شما چکار کنم ؟

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود، شما یا در دست داشتن اسناد ومدارک تون به وکیل مراجعه کنید نیاز به بررسی مدارکتون هست