مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سوابق تامین اجتماعی به خدمات درمانی

باعرض سلام و خسته نباشید به کارشناسان اینجانب دارای 14سال سابقه تامین اجتماعی در یک شرکت خصوصی بوده ام هم اکنون در یک ارگان دولتی دارای 4 سال سابقه خدمات درمانی هستم و مشغول بکارم ایا راهی هم اکنون وجود دارد که سوابق تامین اجتماعی این 14سال را به صندوق خدمات درمانی انتقال داد چگونه در حال حاضر میشود این انتقال را انجام داد با سپاس و سلامتی فراوان

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. این موضوع بستگی کامل به آیین نامه های داخلی سازمانهای مربوطه دارد که باید از آن طریق اقدام فرمایید ولی به صورت کلی امکان پذیر می باشد.

شادی آل رسول

شادی آل رسول :

استان :

درخواست خود را ب دیوان عاای کشور بطرفیت تامین اجتماعی رد کنید

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

سلام، به نظر اینجانب قابل انتقال نیست ولی با مشاورین حقوقی مستقر در ادارات بیمه مشورت کنید