مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر

سلام برادر اینجانب در یک درگیری کشکک زانوش شکسته شد و دکتر ان رو عمل کرد پزشک قانونی هم درصدش رو بیست درصد اعلام کرد، اما تقریبا چند روز پیش یعنی پنج ماه بعد ضربه خوردن و و عمل پایش هنوز درد داشت وقتی به دکتر مراجعه نمود دکتر گفت mri بگیره و از اونجا تشخیص داده رباط هم پاره شده و گفته چون اون موقع پا تورم داشته نتونسته تشخیص بده! ایا امکان داره با این تفاسیر پزشک قانونی در رای خود تجدید نظر کنه؟

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام..باتوجه به اینکه پرونده منتج به صدور رای نهایی نشده پس شما قادر به اعتراض به نظریه پزشکی قانونی خواهید بود