مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام و خدا قوت
در دادگاه بدوی دو نوبت رای به نفع من صادر شده الان شاکی بنده رفته درخواست تجدید نظر خواهی کرده .. سوالم این که شاکی من چند نوبت میتونه درخواست تجدید نظر بده و ایا دادگاه تجدید نظر میتونه بدون تشکیل دادگاه حضوری رای دادگاه بدوی رو اصلاح کنه یا حتما باید تشکیل جلسه بده؟ ممنون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دردعاوی حقوقی اصل بر عدم تشکیل جلسه است ودادگاه تجدیدنظر بدون تشکیل جلسه رسیدگی میکند دردعاوی کیفری دربرخی جرایمی که مجازات حبس دارد جلسه تشکیل میدهند ودرسایرموارد جلسه لازم نیست مگراینکه دادگاه حضور طرفین رالازم بداند