مشاوره حقوقی رایگان - کسر از حقوق

از اداره ثبت برای شرکتی که کار می کنم نامه ی از حقوق و مزایا آمده منظور از مزایا چیست و می توانم تقاضای اعسار بدم ولی تواند از دادگاه هم هم زمان شکایت کند من ضامن هستم برای مهریه تشکر

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام متوحه ضامن مهریه نمیشم اگر بابت مهریه همسرتون از اجرای ثبت نامه توقیف یک چهارم حقوق آمده بعد از ارجاع پرونده به دادگاه و صدور حکم میتوانید دادخواست اعسار از پرداخت مهریه دهید