مشاوره حقوقی رایگان - معلول خدمتی

عرض سلام و احترام. بنده از پرسنل کادر ناجا (آگاهی) در سال 95 در حین خدمت و داخل اداره (وقت اداری) دچار سکته قلبی شدم و سپس اعزام به بیمارستان و جراحی قلب و بازنشست (وظیفه بگیر) شدم. و چون برای بنده فرم ب.ز پر نشده بود معلولیت تعلق نگرفت. و حالا که مطلع شدم امکان پیگیری با توجه به سوابق وجود دارد. و سوال اینکه آیا معلول خدمتی شامل بنده میشود یا خیر و چرا؟ سپاس از راهنمایی شما

پاسخ ها :

علی خانی پور

علی خانی پور :

استان :

با اثبات ادعای شما اگر در زمان شغل بوده اید برای معلولیت ظاهرا رابطه سببیت وجود ندارد عارضه طبیعی رخ داده هر چند شما شامل تمامی هزینه های درمانی هستید

يد الله  بهرامي

يد الله بهرامي :

سلام با مراجعه به نیروی انسانی محل خدمت و ارائه مدارک پزشکی تقاضای تنظیم فرم ب و زبکنید تا معلول خدمتی شناخته شوید