مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی زندانی

سلام.
پدر من به جرم مواد مخدر سیاه به حبس 45 ماه محکوم شده و هیچ گونه سابقه ای هم ندارد.
20 روز قبل از اجرای حکم و 35 روز هم بعد از اجرای حکم زندان بوده. الان نزدیک به 10 روز هست که اومده مرخصی. تمدید مرخصی به چه شکل هست؟ متن درخواست چطوری هست؟ آیا عفو هم شاملش میشه؟

پاسخ ها :

سعید بجکار

سعید بجکار :

سلام ميتونه بره دادياري ناظر بر زندان مربوطه و تقاضاي تمديد مرخصي رو با توجه به شرايط كرونا بده و در خصوص عفو هم بايد منتظر بخشنامه عفو باشيد چون هنوز استحقاق آزادي مشروط رو نداره

علی خانی پور

علی خانی پور :

استان :

با سلام با مراجعه به زندان مربوطه دادیار مسول زندان یک بار مطابق امکان تمدید وجود دارد