مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از مستمری همسر در ازدواج موقت

با سلام و خسته نباشید. خواستم بپرسم من به عنوان یک خانم مطلقه که از حقوق و مزایای پدر مرحومم استفاده میکنم، اگر بخواهم به عقد موقت (99 ساله ) همسر سابقم دربیایم، آیا میتوانم بعد از فوت ایشان از حقوق و مزایا و میراث ایشان بهره مند گردم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بعضا این گونه عقود را درحکم عقد دایم میدانند و تقلب نسبت به قانون