مشاوره حقوقی رایگان - تهدید خواهر توسط برادر

با سلام. من دختری 21 ساله هستم که 17سالگی به دلیل فشار های زیادی که از طرف برادر ناتنی به من وارد میشد؛ مثل کتک زدن، فحاشی، سلب آزادی و به هم ریختن آرامش، تن به یک ازدواج نا فرجام و نا پایدار با اختلاف سنی ده سال دادم و فکر میکردم ازدواج حل مشکلات هست. اما متاسفانه همسر من خیلی بدتر از برادر ناتنی ام بوده و بعد از یک فرزند و دو سال و نیم زندگی اکنون طلاق گرفته ام و خانه پدرم هستم و باز هم برادر ناتنی ام بیش از پیش به من سخت میگیرید و حتی نمی داند که من گوشی دارم و چون رابطه عاطفی آغاز کردم بیش از پیش از من سلب آزادی کرده و من را تهدید به کشتن میکند و کاملا حبس و زیر دست ایشان هستم. هیچ اختیاری از خود ندارم. مادرم از بچگی من را رها کرده و پدرم به حرف پسرش توجه میکند و نمیتواند حرفی بزند. برادرم میگوید از روی دلسوزی این کار را می کند اما من باور نمیکنم و میدانم از من کینه دارد. بار ها این را از زبان خودش شنیده ام و او حق ندارد حتی به خاطر دلسوزی ازش از من سلب آزادی و آرامش کند یا حتی من را تهدید به مرگ کند. من چکار میتوانم بکنم برای حل این مشکل؟

پاسخ ها :

تهدید خواهر توسط برادر فحاشی برادر به خواهر ضرب و جرح خواهر توسط برادر تهدید به قتل توسط برادر سلب آزادی تهدید فحاشی ضرب و جرح