مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی زایمان نیروی پیمانی

با سلام.‌من معلم پیمانی آموزش پرورش هستم.
1. آیا درست است که معلمان‌ پیمانی 6 ماه با حقوق میتوانند مرخصی زایمان بگیرند؟ 9 ماه فقط مختص‌ معلمین رسمی است؟
2. اگر مرخصی 6 ماه است، آیا معلم‌ میتواند پس از 6 ماه درخواست برگشت به کار را داشته باشد؟ اگر برگشت او‌ مصادف با اول تابستان باشد، تکلیف بیمه و حقوق او در تابستان چه می شود؟
3. آیا میتوان مرخصی زایمان را یک یا دو ماه پیش از زایمان شروع کرد؟

پاسخ ها :

مرخصی زایمان نیروی پیمانی آموزش و پرورش برگشت به کار پس از مرخصی زایمان شروع مرخصی زایمان قبل از زایمان مرخصی زایمان قوانین مرخصی زایمان