مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی زایمان فرهنگیان پیمانی

با سلام.من معلم پیمانی آموزش و پرورش هستم و برای افزایش مرخصی از 6 ماه به 9 ماه از تامین اجتماعی و اداره کل طرح شکایت کردم. برای همکاران دیگر با شرایط من رای به محکومیت آموزش و پرورش داده شده ولی برای من رای بدوی دیوان به محکومیت تامین اجتماعی صادر شده. آیا با اعتراض ممکن هست که اداره ی ما محکوم شود؟ راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

نعمت الله محمدنژاد کیاسری

نعمت الله محمدنژاد کیاسری :

سلام
با توجه به اینکه قبلا در خصوص این موصوع رای صادر شده بعید میدانم بر خلاف رای سابق رتی دیگری در شعبه دیگر صادر شود
اراا مختلف را جمع اوری ودر ارایه لایحه دفاعیه از ان تستفاده نمایید
موفق باشید وکیل محمدنژاد