مشاوره حقوقی رایگان - میزان حق عبور

با سلام. اینجانب باغی دارم که حق عبور و آب بری از باغ مجاور را دارم که اینک صاحب باغ مجاور اقدام به دیوار کشی در ملک خود کرده است. میخواستم عرض راهی که می توانند برای عبور بنده و مجرای آب به باغ من می توانند در نظر بگیرند، چقدر هست؟ آیا قانونی برای این موضوع هست؟ آیا باید راه ماشین رو برای من اختصاص داده شود؟
با تشکر

پاسخ ها :

حق عبور از ملک مجاور میزان حق عبور حق عبور از ملک دیگری حق ارتفاق