مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو و بازداشت غیر قانونی

با سلام.
بنده چند روز قبل در کنار یکی از کیوسک های نیروی انتظامی جهت ایراد یک سوال با یکی از پرسنل نیروی انتظامی بحث داشتم.
صرف نظر از این که ایشان در جلو سه نفر از همکاران خود من را به داخل کیوسک برد و به مدت 22 دقیقه به من فحاشی و حرف های رکیک به خود و خانواده‌ام زد، برای من صورتجلسه ای
دال بر تهدید نیروی انتظامی و معرفی خود به عنوان مقام قضایی تهیه و از آن جا من را به کلانتری و از آن جا به دادسرا معرفی کردند.
دادیار کشیک گفتند که رضایت وی را جلب کن تا آزاد شوی، و من هم که خیلی ترسیده بودم با یکی از پرسنل نیروی انتظامی خواهش کردم که رضایت افسر شاکی را جلب نماید و مقرر شد
در صورتی که من از افسر مربوطه شکایت نداشته باشم او هم از شکایت خود دست بردارد. خلاصه من کتبا اعلام کردم که از ایشان شاکی نیستم و شبانه آزاد شدم.
در ضمن طبق قبض پارکینگ خودرو بنده توسط همان افسر به عنوان توقیفی به پارکینگ منتقل شده است. در آخر امروز با فرمانده همان کلانتری صحبت کردم که ایشان هم ضمن ابراز تأسف و عذرخواهی گفتند که ما این نیرو با درجه سرگردی مسئول در یک کیوسک گذاشته‌ایم. حال سوال بنده این است که اولا بازداشت 8 ساعت بنده قانونی بوده؟
دوما، توقیف خودرو بنده هم بفرمایید و من میتوانم هزینه های خسارت، پارکینگ و زمانی که صرف این کار کرده‌ام را دریافت کنم؟ ضمن اینکه شاکی رضایت خود را منوط به عدم شکایت من نموده است و من هیچ گونه مستنداتی در خصوص فحاشی ایشان ندارم.ممنون
لازم به یادآوری است من از طریق همراه خودم تماس نگرفته ام.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از بازرسي ناجا سوال و پيگيري فرماييد