مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

با سلام. یک بنده خدایی با کپی سند دست نوشته برا 20 سال پیش از من شکایت کرده. با عنوان مطالبه وجه و اصل دست نوشته یا کپی برابر اصل رو نداره. فقط دو نفر شاهد اون موقع دست نوشته رو امضا کردند. میخوام بدونم اگر شاهد بیاره دادگاه، آیا من همچنان میتونم در دادگاه اصرار به انکار یا تردید کنم و از خواهان بخواهم اصل دست نوشته طبق ماده 96 باید به رویت خواننده برسونه؟ با وجود شاهد قاضی میتونه کپی دست نوشته رو قبول کنه؟

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام..شما میتونید نسبت به اصالت سند مقابل ادعای انکار کنید و اصول آن را بخواهید که درصورت عدم ارائه قاضی موظف به عدم پذیرش خواسته خواهان می باشد منتها اگر شهودی دراین خصوص داشته باشد اینکه قاضی بخواهد بدون توجه به سند حکم به پرداخت وجه با شهادت شهود بدهد به نظر قاضی برمیگردد و دراین خصوص قضات سلیقه ای عمل میکنند.به نظر بنده چون سند مربوط به 20 سال قبل می باشد مبلغ آن بسیار کم می باشد چرا که در این مدت مشمول تاخیر تادیه نخواهد شد و می تواند اصل پول را دریافت کند