مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت چک در دادگاه کیفری

با سلام بنده یک فقره چک از پدر خانمم که بنگاه ماشین داشته و ورشکسته شده که تاریخ چک مربوط به برج 11سال 93 میباشد گرفتم و از صادر کننده چک شکایت کردم، الان صادر کننده در دادگاه کیفری به جرم خیانت در امانت رفته شکایت کرده و گفته چک به صورت امانت دست پدر خانومم بوده (مدارکی رو پیوست کرده که چک مربوط به ضمانت پرداخت اقساط یه دستگاه پراید بوده و صورتحساب شرکت سایپا که اقساطش رو پرداخت کرده و قولنامه و یک برگ استشهاد محلی که چهار نفر امضا کردن رو هم پیوست کرده و گفته که دامادشان یعنی من در جریان امانی بودن چک بودم و رفتم اقدام کردم، و با توجه به اینکه اصلا من سر معامله اینها نبودم و در جریان معاملات شان اصلا نبودم این نتیجه دادگاه کیفری ما چی میشه؟؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام اصل بر برائت افراد است ، برای تحقق یک جرم سه عنصر مادی و معنوی و قانونی باید باهم جمع باشند وفرد عالما و عامدا مرتکب جرم بشود شما باید در دفاع ثابت کنید سو نیت نداشته اید و نمیدانستید چک امانی هست

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. اصل بر بی گناهی شما می باشد و چون شما بدون اطلاع چک را دریافت کردید و در خود چک هم به این موضوع اشاره نشده است،شما دارنده با حسن نیت محسوب می شوید. در هر صورت باید دفاع محکم و قانونی از خود داشته باشید و ترجیحالایحه دفاعی توسط وکیل رسمی نوشته شود. موفق باشید.