مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نقل و انتقال خودرو

سلام. خودرو خریدم میخواهم فروشنده به من وکالت بدهد برای نقل و انتقال سند. باید چه مدارکی داشته باشد چون در استان دیگری هست. آیا باید فقط همین وکالت را بدهد یا چیز دیگری تا بتوانم سند را به نام خودم یا شخص دیگری انتقال دهم؟

پاسخ ها :

مجيد  مصلحي نجف آبادي

جناب آقای مجيد مصلحي نجف آبادي :

سلام-وکالت در توکیل نقل و انتقال سند و کپی برابر اصل مدارک سجلی و خودرو اکتفا میکنه

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ایشان باید با در دست داشتن مدارک به دفتر خانه مراجعه کند و کپی کارت ملی شما میتواند وکالت دهد و شما با آن وکالتنامه هرکاری خواستید بکنید