مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه از طرف فروشنده

با سلام و خسته نباشید. من اسفند 96 یک باب مغازه معامله کردم دو سوم مبلغ قراردادو اول پرداخت کردم و الباقی دو فقره چک برای تاریخ 31 مرداد 97 پرداخت کردم. و تاریخ تحویل ملک شد 31 مرداد 97
فروشنده قرار بود تا این تاریخ دارایی و شهرداری رو تسویه کنه و مدارکشو بده اما این کارو نکرد. امروز یکی از چکا پاس شد و یکیش که مبلغش کم بود 5 میلیون تومان من جلوشو گرفتم و نذاشتم پاس بشه. حالا فروشنده لج کرده و میگه باید فسخ قرارداد کنیم. و من اصلا نمیخام اینکارو کنم. حتی پولو ریختم به حساب تا بردارن. خاستم بدونم آیا میتونه فسخ کنه یا نه؟؟؟؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام
لطفا مفاد قرارداد تان را در صورت تمایل به آدرس ایمیل ارسال کنید تا بتوانم به صورت کامل و دقیق به سوال شما پاسخ دهم.