مشاوره حقوقی رایگان - درخصوص پیگیری جانبازی

عرض سلام و خسته نباشید. بنده از پرسنل کادر ناجا هستم که سال 91 طی درگیری و دستگیری در ماموریت محوله توسط اراذل اوباش با چاقو مجروح شدم و طی تشکیل پرونده قضایی طرفین محکوم شده و در حال حاضر بنده با گذشت چند سال بدلیل مشکلات شخصی فراوان امسال اقدام به پیگیری جانبازی نموده ام که با توجه به مدارک کامل با مطرح شدن در کمیسیون ناجا رای بر معلولیت خدمتی صادر شده است ... راهکار اینکه بنده به حق جانبازی خودم برسم چیه خواهش میکنم کمکم کنید. تشکر.

پاسخ ها :

محسن  اسدي

جناب آقای محسن اسدي :

سلام
تخصصی در این خصوص ندارم ولی میتونین از طریق دیوان عدالت اداری اقدام کنید

رحيم  رمضان اشرفي

رحيم رمضان اشرفي :

ماده 1

تعاریف

الف ـ ایثارگر در این قانون به کسی اطلاق می‌گردد که برای استقرار و حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی و دفاع از کیان نظام جمهوری اسلامی ایران و استقلال و تمامیت ارضی کشور، مقابله با تهدیدات و تجاوزات دشمنان داخلی و خارجی انجام وظیفه نموده و شهید، مفقودالاثر، جانباز، اسیر، آزاده و رزمنده شناخته شود.

تبصره ـ احراز مصادیق ایثارگری و تشخیص ازکارافتادگی مشمولان این قانون در چهارچوب قوانین نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران براساس آیین‌نامه‌ای خواهد بود که توسط وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با همکاری بنیاد و ستاد کل نیروهای مسلح تهیه و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.