مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت چک

با سلام و درود. چکی سفید امضا به فامیل خود داده او معامله انجام می دهد. بعد از مدتی قرارداد فسخ شده و قرارداد موصوف اقاله گردیده و نیز 8 ماه بعد فامیل ما امانی بودن چک موضوع دعوای اصلی صادره به امضای اینجانب اقرار نموده است. طرف معامله چک ما را اقدام نموده توقیف اموال و ماشینم در پارکینگ است. دادخواست جلب ثالث دادیم که دادگاه به 10ماه بعد موکول شده و فامیل ما خودش را کنار کشیده و من هم در مضیقه ام و هیچ کاری نمی کند. با فامیل چه راهی پیشنهاد می کنید که دو طرف زود تر قبل از دادگاه جلب ثالث، بتوانم از آن ها توقیف اموال بگیرم تا مجبور باشند رفع توقیفی اموال و ماشین را بگیرم؟ ضمنا با آن ها هیچ رابطه مطالباتی نداشته ام. تشکر از راهنمایی شما

پاسخ ها :

خیانت در امانت چک امانی خیانت در امانت چک دادخواست جلب ثالث رفع توقیف اموال خیانت در امانت توقیف امول چک سفید امضا چک