مشاوره حقوقی رایگان - فوت کارفرما که پدرم بوده

با سلام. من مباشر پدرم در رتق و فتق همه امور اداری و مشغول در کارگاه با عنوان کارگر بیمه شدم. با سابقه بالا سه ساله که پدرم فوت شده و به طور اتوماسیون از طریق اتحادیه جواز کسب با گذشت مراحل اداری به نامم شد و همچنان بنده لیست رد کرده و در پرداخت حق بیمه کوتاهی نشده.
لذا میخواهم بدونم باید اقدامی بکنم یا نه؟ اگر برای من مشکل ساز میشه که بدونم پیگیری کنم. ممنون.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون خودت کارفرما شدی بهتره با شعبه تامین اجتماعی مربوطه مشورت کنید.