مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت حق بیمه در صورت فوت کارفرما

سلام
من بیمه کشاورزی هستم و پدرم کارفرما هستند. ایشان یک سال قبل فوت کردند و من طبق روال گذشته خودم حق بیمه پرداخت کردم تا این که یک ماه پیش تامین اجتماعی برای من ترک کار زد. البته چند روز بعد از فوت پدرم مراجعه کردم و کارمند تامین اجتماعی گفتند به دلیل شیوع کرونا تا وقتی بیمه ات قطع نشده حق بیمه واریز کنید. خواستم بدونم آیا تخلفی صورت گرفته؟ امروز که برای واریز حق بیمه رفتم گفتن شما فقط تا زمان فوت پدرت میتوانی طبق روال گذشته حق بیمه پرداخت کنی و بعد از فوت مشمول جریمه میشوی.

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیقتر موضوع میتوانید از مشاوره تلفنی سایت استفاده کنید یا با شماره واتساپ بنده یعنی 09393050039 پیام دهید.با تشکر یوسف حزبا (hazba) وکیل پایه یک دادگستری