مشاوره حقوقی رایگان - اس ام اس امنیت اخلااقی

با سلام. چندین ماه پیش برای مادرم که چادری ام هست، اس ام اس مراجعه به امنیت اخلاقی امده بود و مادرم به دلیل این که پاسدار هم هست رفتن وزرا. ولی افرادی که اون جا بودن مثل این که اصلا پاسخگو نبودن. ایشون هم اون جا یک درگیری لفظی داشتن با اون آقایون و حتی میخواستن از طریق دادگاه نظامی اقدام کنن ولی پشت گوش انداخت و احتمال بی حجابی با توجه به این که ایشون چادری ام هستن و اصلا خیلی وقت ها با ماشین سپاه تردد داشتن و کسی هم از ماشینشون استفاده نمیکنه. صفر هست. در هر صورت ایشون دیگر ماجرار رو پیگیری نکرد. منتهی امروز به علت عدم پیگیری برای او پیامک توقیف ماشین آمده. باید چه اقدامی انجام بدن و اصلا دوست ندارن به خاطر کاری که نکردن تعهد بدن. باید چی کار کنن؟

پاسخ ها :

پیامک توقیف خودرو به دلیل بی توجهی به اخطار پلیس امنیت اخلاقی پیامک توقیف خودرو کشف حجاب کشف حجاب خودرو پلیس امنیت اخلاقی کشف حجاب خودرو