مشاوره حقوقی رایگان - ثبت ازدواج موقت در شناسنامه

با سلام. من دارای همسر و دو فرزند هستم. از چند سال قبل با خانمم دچار مشکل شدیم. ولی به خاطر بچه ها من کوتاه اومدم. مدتی است ک با خانمی آشنا شدم و به صورت عقد موقت صیغه نامه 50 ساله گرفتیم. میخواستم بدونم راهی هست ک نام ایشون رو وارد شناسنامه خودم کنم؟ اگر ما بچه دار بشیم تکلیف شناسنامه برای بچه چی میشه؟

پاسخ ها :

ثبت ازدواج موقت در شناسنامه ثبت نام همسر در شناسنامه ثبت ازدواج دوم مرد ثبت ازدواج موقت شناسنامه فرزند ازدواج موقت شناسنامه ازدواج موقت