مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

با سلام. زمین کشاورزی داریم که به نام پدرم هست و پدر پدرم دو زن داشته که مادر پدرم به خاطر فوت شدنش نصف زمین اون زمان به نام پدرم خورده و نصفش به نام مادر عمو هایم. ولی الان راضی نمیشن زمین نصف بشه میخوام بدونم چی کار کنم؟ شکایت کنم میتونم حقم رو بگیرم؟ عمو هایم 5 نفر از یک مادر هستند و ما 6 نفر از یک پدر که سند به نامشون هست.

پاسخ ها :

تقسیم ارث بین برادر و خواهر تقسیم ارث پدری تقسیم ارث بین فرزندان تقسیم ارث انحصار وراثت ارث پدری ارث مادری ارث مادر ارث پدر ارث