مشاوره حقوقی رایگان - ابطال قولنامه ملک

با سلام و عرض ادب به وکلای محترم. طبق قرارداد فروش مقدار زمین موروثی به خریدار طبق قولنامه دفتر املاک تعیین و خریدار مقدار کامل ملک موروثی را ارسال نامه درج نمود و میزان قیمت و چگونگی پرداخت را که چند فقره چک به تاریخ 15 روزه، 1 ماهه، 2 ماهه و 3 ماهه در وجه فروشندگان قید نمود. لازم به ذکر است که این ملک موروثی طبق انحصار وراثت باید کلیه وراث امضا می نمودند که چند نفر از ورثه این قولنامه را امضا ننموده اند و مانع فروش شدند. یکی از ورثه در قید حیات نیست و ورثه آن نیز که همسر آن مرحوم و زوجه ورثه اصلی نیز این قولنامه را امضا ننموده اند. بدین لحاظ که چند نفر از اعضا نسبت به فروش اعلام کلی نکردن. مدت 3 روزه پس از این قولنامه به خریدار و بنگاه املاک اعلام ابطال خواستیم و لازم به ذکر است که هیچ گونه وجهی یا چکی در حین امضا به هیچ یک فروشندگان که امضا نمودند نداده شده و در نزد دفتر املاک به شرط امضا کلیه ورثه می باشد. حال با این اوصاف میتوان ابطال کلی زمین را کرد؟ طبق قولنامه ای که خریدار به امید آن که کلیه ورثه فروشنده هستن حال این زمین در مشاغل کلیه ورثه می باشد و خواستار ابطال این قولنامه را داریم. از شما وکلای محترم تقاضای راهنمایی داریم. با کمال تشکر

پاسخ ها :

ابطال قولنامه ملک شرایط ابطال قولنامه عدم رضایت وراث به فروش ملک ارثی قولنامه ملک ارثی ملک ارثی قولنامه