مشاوره حقوقی رایگان - چگونه از دست یک مستاجر راحت شویم

با سلام من در آپارتمان زندگی میکنم همسایه من با یک مرد و زن قرارداد بست ولی به جای آنها سه دختر مجرد در خانه زندگی میکنند. یک پسر هفته ای سه شب با آنهاست و اعتیاد هم دارند و با دوستان پارتی هم میگیرند بوی دود تریاک ما را آزار میدهد چه کنیم مالک و مدیر ساختمان خبر دارند ولی کاری نمی‌کنند. دیگر همسایه ها هم بی بخارند. چه کنیم. با تشکر

پاسخ ها :

ابوذر جعفری فرد

جناب آقای ابوذر جعفری فرد:

با سلام ابتدا به مدیر ساختمان و یا هییت مدیره مراجعه نمایید در صورتی که اثر بخش نبود میتوانید با تنظیم یک استشهادیه از همسایگان مبنی بر مزاحمت همسایه مورد نظر شکایت کیفری بر علیه ایشان مطرح فرمایید

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

با سلام شما ميتوانيد تحت عنوان مزاحمت و سلب اسايش و ارامش شكايت نماييد و با يك استشهاديه و يا دو شاهد ويا تماس با ١١٠ جهت تنظيم گزارش در دادسرا احقاق حق نماييد و حكم محكوميت ايشان را بگيريد