مشاوره حقوقی رایگان - فریب در ازدواج

سلام. من 27 سالم هست. یک بار ازدواج کردم و در دوارن عقد جدا شدم. حدود یک سال پیش، در عقد نامه من خورد دوشیزه و باکره بودم. اما در یک سال پیش من بکارتم رو از دست دادم. به خاطر دوستی با کسی. الان دوباره ازدواج کردم ولی موقع حرف زدن گفتم که من باکره نیستم و شوهرم این کار رو انجام داده. خلاصه ما عقد کردیم و در زمان عقد هم به طور واضح گفته شد دوشیزه و داماد اعتراضی نکرد. الان بعد شش روز از عقد شوهرم میگه تو دروغ گفتی به ما و نگفتی که باکره نیستی. الان من چی کار کنم؟ آیا طلاق توافقی بگیریم یا حق طلاق رو ازش اول بگیرم؟ آیا من فریب در ازدواج انجام دادم؟ چه مجازاتی برای من هست؟ این امکان هم دارن که شوهر اولم رو پیدا کنن و سوال کنن ازش.

پاسخ ها :

فریب در ازدواج توسط زوجه موارد فریب در ازدواج طلاق توافقی حق طلاق فریب در ازدواج به دلیل باکره نبودن باکره نبودن زوجه طلاق فریب در ازدواج