مشاوره حقوقی رایگان - خروج از کشور فرزند تحت حضانت

سلام. من و خانمم زمانی که زندگی میکردیم برای دخترم گذرنامه گرفتیم و اون بار ها بدون اجازه من بچه رو بر میداشت و به اروپا میبرد. من تصمیم گرفتم که دخترم رو ممنوع الخروج کنم. الان چندین سال هست که من و خانم سابقم از هم جدا شدیم و ایشون حضانت دخترم که یازده سال داره رو به عهده داره. آیا ایشون میتونه هنوز هم با گذرنامه و حضانتی که داره، بچه رو از ایران خارج کنه؟

پاسخ ها :

مهدي  خسروي

مهدي خسروي :

استان :

باسلام
اذن خروج برعهده ولی است
شما نسبت به اطلاع مجوز صادره از طریق اداره گذرنامه اقدام کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله میتواند شما چرا قصد ممنوع الخروجی فرزندت رو داری؟