مشاوره حقوقی رایگان - رفع ممنوع الخروجی فرزندان تحت حضانت مادر

با سلام
بنده از همسرم جدا شدم و در رای دادگاه نوشته که حضانت با مادر است، قبل از جدایی، همسرم بصورت محضری اجازه خروج از کشور فرزاندان را داده و پاسپورت هم گرفته بودیم، اما در این فاصله و قبل از ثبت طلاق، مدعی است که فررزندان را ممنوع الخروج کرده ام.
من میخواهم با مدارک طلاق و رای دادگاه منبتنی بر حضانت فرزندان با مادر و همچنین سند رسمی که قبلا شوهرم به من داده بود درخصوص وکالت نگهداری فرزندان، رفع ممنوع الخروحی فرزندانم را بگیرم.

آیا باید دادخواست دهم؟ یا مراجعه به اداره گذرنامه کافی است؟

اصلا میتوانم اینکار را انجام دهم؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام با مراجعه به اداره گذرنامه یا سایت ثبت من از ممنوع الخروجی اطمینان حاصل نمایید، با دارا بودن وکالت امکان رفع اثر وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر جهت خروج از کشور به شما وکالت داده می توانید از طریق اداره گذرنامه موضوع را پیگیری کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام حضانت را بشما داده ولایت ایشان همچنان برقراره
و میتواندممنوع الخروج کند اگر وکالت در اداره گذرنامه و رفع ممنوع الخروجی دارید میتوانید اقدام کنید وگرنه خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب مستحضر باشید که با داشتن حق حضانت نمی‌توانید فرزندان را از کشور خارج کنید

برای خروج فرزندان خارج از کشور می‌بایست از پدر یک وکالت‌نامه بلاعزل بگیرید

اما اگر دلیلی داشته باشی تحت شرایطی آن هم از طریق دادستان محترم می‌توانید اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
برای خروج فرزندان از کشور نیاز به رضایت کتبی پدر است حتی اگر حضانت فرزندان با مادر باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حضانت و ولایت دو مقوله مجزا هستند. پدر ولایتش باقی است و میتواند از خروج طفل از کشور ممانعت کند. اگر شما از سوی پدر وکالت داشته باشید میتوانید از طریق اداره گذرنامه اقدام به رفع ممنوع‌الخروجی کنید.