مشاوره حقوقی رایگان - محکوم به معافیت از خدمت

با سلام. اینجانب در سال 96 به دلیل انجام امور دور از شئون نظامی در هیئت بدوی و تجدید نظر سپاه به معافیت از خدمت محکوم شدم. برابر قانون جهت اعتراض به رای صادر شده به دیوان مراجعه و شعبه 31 بدوی و 24 تجدید نظر ورود به شکایت صادر و نقض رای سپاه را صادر کرد و دوباره جهت تنزیل حکم به کمیسیون سپاه معرفی کردند. متاسفانه سپاه رای خود را دوباره صادر کرد. بنده دوباره به دیوان شکایت کرده و شعبه 31 بدوی رای ماهوی صادر و حکم به تنزیل درجه دادند. ولی متاسفانه شعبه 24 تجدید حکم به نقص رای بدوی و رای کمیسیون سپاه را صادر کردند حالا بنده چی کار کنم؟ راهنمایی بفرمایید
اگر بخواهم لایحه ای تهیه کنم. راهنمایی می کنید.

پاسخ ها :

محکوم به معافیت از خدمت محرومیت از خدمت تنزیل درجه اعتراض به رای دادگاه کمیسیون سپاه انجام امور دور از شئون نظامی