مشاوره حقوقی رایگان - حادثه کاری

با سلام و احترام، بنده حادثه کاری داشتم شگایت کردم ولی به دلیل مشکلات ایجاد شده بعد از حادثه، بعد حادثه دچار مشگلات جسمی روحی فراوان هزینه هام بیشتر از دیه شده و ممنوع شدن فکر استرس برام، میخواهم بی قید شرط رضایت بدونم کار درستیه؟ اخه واقعا نمیتونم پیگیر شگایتم باشم، حالا که رضایت بدم سال دیگه آگه خوب شدم میتونم باز شگایت کنم؟ پرونده رو به جریان بندازم در صورتی که امضا یی ثبتی ندم نمیتونم وکیل بگیرم اخه هزینه ها ی پزشگیم زیاد ه، با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام تصمیم با خود شما است که بخواهید رضایت بی قید و شرط بدهید یا مشروط ، اما اگر وقت رفتن و یا تخصصش را ندارید از یک وکیل دادگستری کمک بگیرید

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

ترک تعقیب درخواست بدین