مشاوره حقوقی رایگان - اعلام آدرس اشتباه خوانده توسط خواهان

با سلام. آدرس برخي از خوانده ها در دادخواست به اشتباه و آدرس برخي ديگر از خوانده ها به طور صحيح قيد گرديد. علي رغم اين اشتباه و لذا بدون رعايت ماده ٧٢، بند 2 ماده ٥١ و ماده ٥٤ قانون آیين دادرسي در امور مدني و عدم اصلاح آدرس ها، دادگاه نخستين تشكيل گرديد. آيا اعلام اين موضوع توسط ساير خوانده ها در جلسه دادگاه مي توانند از موجبات رد و يا عدم استماع دعوا و يا عودت پرونده براي رفع نقض و تعويق جلسه توسط رياست دادگاه شود؟

پاسخ ها :

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام به موجب
ماده 72 قانون آیین دادرسی مدنی - هرگاه معلوم شود محلی را که خواهان در دادخواست معین کرده است نشانی خوانده نبوده یا قبل از ابلاغ تغییر کرده باشد و مامور هم نتواند نشانی او را پیدا کند باید این نکته را در برگ دیگر اخطاریه قید کند و ظرف دو روز اوراق را عودت دهد. در این صورت برابر ماده (54) رفتارخواهد شد مگر در مواردی که اقامتگاه خوانده برابر ماده (1010) قانون مدنی تعیین شده باشدکه درهمان محل ابلاغ خواهد شد.