مشاوره حقوقی رایگان - آدرس اشتباه خوانده

سلام
ببخشید شخصی از من و پدرم شکایت به دروغ انجام داده شاکی در شهرستان همجوار ما زندگی میکنه و ما در شهرستان دیگه ایشون پسرخاله من هستن،شکایت کردن که من و پدرم رفتین شهرشون و از این آقا چک گرفتیم
ایشون در شکایت آدرس مارو به دروغ شهر خودشون ثبت کردن
درصورتی که آدرس خونه من رو میدونه و من کد ثنا دارم که در سامانه آدرس من هست
سوال من اینه آیا میشود با یک لایحه که آدرس رو به دروغ نوشتن به جلسه دادگاه نرفت
مگه نباید در محلی که من هستم از من شکایت بشه
ایشون به عمد ادرسشهر خودش رو داده تا من به اونجا برم
ممنون

پاسخ ها :

مسعود بشارتی

جناب آقای مسعود بشارتی :

اگه شکایت کیفری باشد محل وقوع جرم
اگه دادخواست حقوقی داده باشند محل اقامت خوانده

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب

سؤال مبهم است:
موضوع دعوا یا شکواییه چیست؟ چک گرفتن؟؟؟

اگر شکواییه کیفری طرح شده است؛ به چه جرمی؟؟
اگر دادخواست حقوقی طرح شده؛ به چه خواسته ای؟؟

اگر شکواییه کیفری باشد؛ در شهر محل وقوع جرم باید طرح شکایت شود.

اگر دادخواست حقوقی باشد؛ اصولاً در شهر محل اقامت خوانده طرح دعوا میشود مگر در موارد استثناء که چک نیز از موارد استثناست و وفق قانون صدور چک، در سه محل میتوان طرح دعوا نمود:
شهر محل اقامت خوانده
شهر محل صدور چک
شهر محل وقوع بانک محال علیه