مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کاری

سلام، خسته نباشید. من 7 ماه و نیم در یک فروشگاهی کار کردم که این آقا در کل هر چند ماه رو جمع میکردن و به ما یک حقوق میدادن که در کل دو تا واریزی داشتم. در روز جلسه رسیدگی از من پرسیدند که از فروردین 99 تا الان ماهی چقدر دریافت میکردین ک من گفتم 2 تومن و بسته به فروش خودم که پورسانت داشت تا 2300 میشد. اما این 300 بسته به فروش خودم بود و ممکن بود یک ماه کم بشه و یک ماه زیاد. و ثابت نبود. من حدودا ماهی 260 تا 280 ساعت در اون فروشگاه کار میکردم. ولی برای من اضافه کاری که شامل هم شب کاری هم روز کاری بود و بن مسکن و خوارو بار رو رد کردن به دلیل دریافت زیاد حقوق. میشه به من کمک کنید. آیا من میتونم اعتراض بزنم به این رای یا نه؟ اگر اعتراض بزنم با چه عنوانی؟ .چون به خاطر کرونا در سایت باید وارد بشه و هیچ کس پاسخگو نیست. من هم زیاد وارد نیستم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید فورا اعتراص به بدید از هییت تشخیص میره برا هیئت حل اختلاف اداره کار ودر دادخواست تجدید نظر خواهی همینایی را که در اینجا گفتید با انشائ خوب بنویسید