مشاوره حقوقی رایگان - بيرون كردن زن توسط شوهر

باسلام يك هفته پيش همسرم به من گفت بايدازخونه بروي وطلاقت روبگيري منهم چون نميخواستم دعوا بشه وهمسرم لج كندازخانه بيرون امدم ولي نميخواهم جداشوم ودنيال كارهاي طلاقم نرفتم الان اگرمن بخوام دوباره برگردم باتوجه به اينكه زماني كه من ازخونه اومدم بيرون كسي شاهدنبود والآن هم اگربخواهم بروم من روراه نميدهد ميتوانم قفل خانه روبشكنم ووارد خانه بشم يانه

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
شما می توانید در زمانی که ایشان در منزل هستند به خانه مراجعه کنید و درصورت عدم بازگشایی از طریق نیروی انتظامی اقدام کنید و صورتجلسه ای را که گرفتید به همراه شاهد از همسرتان به اتهام ترک انفاق شکایت کنید

پرسشگر :

من نميخواهم اصلا دنبال نفقه ياطلاق بروم من ميخواهم برگردم ميخواهم دوباره زندگي كنم

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. حتما به منزل مشترک مراجعه کنید و در صورت استنکاف ایشان از باز کردن در با پلیس 110 تماس بگیرد و مساله را صورت جلسه کنید. این عمل شما چند فایده دارد، از جمله اینکه ایشان نمی توانند علیه شما دادخواست عدم تمکین تقدیم دادگاه کنند و شما را از نفقه محروم کنند.به محض تهیه صورت جلسه کلانتری شکایت کیفری ترک انفاق علیه ایشان مطرح کنید.