مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزندانم درصورت زندانی شدنم

با سلام
بنده بدلیل وجود یک پرونده حقوقی و مالی احتمالا زندان پیش رو داشته باشم. اما میخواهم حضانت فرزندانم که یک پسر 6 ساله و دختر 12 ساله است رو به پدر و مادرم بسپارم. آیا برای اینکار مشکلی وجود دارد؟
پدر و مادرم مسکن ثابت دارند هردو بازنشسته هستند و توانایی حضانت و نگهداری درست از فرزندانم را دارند.
احتمالا درکنار زندان بابت آن پرونده همسرم هم قصد جدایی داشته باشد.
لطفا راهنماییم کنید.
با تشکر از شما.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
حضانت اطفال حق وتکلیف پدر ومادر است تازمانیکه زن وشوهر باهم زندگی میکنند و جدانشده اند درصورت طلاق وجدایی حضانت اطفال تاهفت سالگی بامادراست وسپس باپدر درسوال مطروحه تازمانیکه باهمسرتان زن وشوهرهستید وجدانشید حضانت باهردوی شماست ودرصورت طلاق تاهفت سالگی بامادر وبعدباپدر تابلوغ پسر شش ساله بعد ازطلاق حضانتش بامادر است ودختر دوازده ساله نیز که به بلوغ رسیده از حضانت خارج است و میتواند انتخاب کندکه باچه کسی زندگی کند

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

حضانت تا 7 سال برعهده مادر است مگر مادر نپذیرد با پدر وسپس اسخاص دیگر ولی درهرحال به دادگاهی که بابت حکم صادره زندانی شدید این مطالب را بگویید ودادخواست حضانت را تهیه وبامدارک زندان به دادگاه خانواده نیز بدهید