مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم الارث

سلام. با عرض ادب و احترام. پدر بنده در سال 1395 به رحمت خدا رفته و ما 4 برادر و 5 خواهر هستیم و مادر ما نیز در قید حیات هست. با توجه به این که 4 خواهرم و یک برادرم مجرد هستند و اموال موروثی از زمان فوت پدرم در اختیار آن ها است. در هنگام فوت اجازه تحریر ترکه ندادند و من هم به خاطر حفظ حرمت و آبرو صبر نمودم ولی حالا اموال موروثی منقول که عبارت اند از احشام و اساس خانه پدری را انکار می کنند. خانه روستایی و زمین‌ های کشاورزی پدری را که در تصرف دارند انکار می کنند. با توجه به این که اسناد قولنامه ای بوده و در هنگام فوت پدرم در اختیار آن ها بود و پنهان کرده اند و در ضمن چون برادرم وکیل دادگستری هست و تمام گریزگاه های قانونی را می‌داند. چگونه میتوانم به حق خود برسم؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

راحله ایمانی فرد

راحله ایمانی فرد :

استان :

با سلام
اگر موضوع در روستا میباشد از طریق استشهادیه معتمدین محل و یا تایید شورای روستا یا ‌دهیاری در خصوص برهی از آن اقلام موضوع قابل پیگیری می باشد