مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت بلاعزل

یک آپارتمان فروختم وکالت بلاعزل دادم تا انتقال سند بزنه و وام مسکن روهم با آوردن ضامن که خودم بودم جابجا کنه اما وام رو جابجا نکرده و اقساط رو هم پرداخت نمیکنه و چون اقساط پرداخت نکرده بانک نامه زده و اقساط رو میخوان از حقوقم کسر کنن، ضمنا خریدار تو قولنامه متعهد شده ظرف یک هفته ضامن بیاره که نیاورده چاره کارم چیه تا از این گرفتاری نجات پیدا کنم؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.راههای مختلفی داری .من جمله دادخواست ابطال به علت تخلف از شرط .البته اگر اسقاط خیار نکرده باشید.یاالله