مشاوره حقوقی رایگان - متواری شدن مسئول وام قرض الحسنه

با سلام اینجانب مبلغ 75 میلیون به صندوق خانوادگی به نام حضرت ... دادم که برج 4 سال آینده 500 میلیون وام قرض الحسنه با کارمزد 5 درصد بده الان هم دو ماه هر ماه 5 میلیون قسط پرداخت کرده ام ولی الان متوجه شدم که درب خونه طرف بسته شده و نیستش و در صورتی که هم سفته و هم قرارداد و هم پرینت بانکی دارم
متنی که باید شکایت کنم چگونه باید باشد ممنون

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود : هرچند که پیش از هر اظهار نظری باید قرارداد و سایر اسناد شما را ببینیم اما دو حالت در پیش خواهد بود 1- موضوع به دلیل مانور متقلبانه و بردن اموال کلاهبرداری تلقی شود که با ثبت شکایت کیفری شما از طریق دفاتر خدمات قضائی و ثبت دفتر کل دادسرا دستورات لازم جهت تحقیقات صادر و با پیگیری شما و در صورت نقل مکان نمودن با صدور قرار نیابت به شهری که طرف متواری شده یا ابلاغ مستقیم از طریق کد ملی فرد که شما اعلام کرده اید یا ثبت احوال به دادسرا داده یا استعلام تلفن همراه پیدا می شود و در صورت عدم حضور جلب می شود و در نهایت حبس و رد مال در انتظارش است. 2- موضوع جنبه حقوقی داشته باشد که شما باید بر اساس قرارداد در زمان مقرر یا ایفای تعهد بخواهید یا از صندوق خارج شده و پولتان را با استناد به قرارداد یا فقط با سفته ها مطالبه کنید و قرار تامین درخواست کنید تا اموالش فورا توقیف گردد که مستلزم ثبت دادخواست و 3.5% هزینه دادرسی است و د ر مورد توقیف فوری امول نیز اگر سفته ها را واخواست کرده باشید بدون هزینه و اگر واخواست نکرده باشید حدود 10% خسارت احتمالی را به صندوق دادگستری به صورت موقت واریز می کنید تا آخر کار که ایشان محکوم به پرداخت اصل پول و خسارات دیر کرد گردد.اگر پیش از اقدام حقوقی اظهارنامه ای مبنی بر استرداد پولتان بدهید خسارات دیرکرد هم به ایشان تعلق می گیرد اما چنانچه بیم آن دارید که ایشان با دریافت اظهارنامه هشیار شده و اموال را از دسترس خارج کند اول قبل از هر کاری تقاضای قرار تامین ثبت کنید و ظرف 10 روز دادخواست مطالبه را هم ثبت کنید . موفق باشید