مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند اعیان

باسلام
سال 95 یک قطعه زمین خریداری نموده ام که در ان ذکر شده عرصه و اعیان خریداری شده
این زمین من بنای ندارد
این زمین قبلا قسمتی از یک زمین دیگر بوده که عرصه آن جدا شده و در ان زمین بنای هست
اما فروشنده فقط سند عرصه را داشته
وقتی از او شکایت کردیم. دادگاه از اداره ثبت استعلام گرفته پاسخ دادن این زمین سند اعیان ندارد
پس دادگاه حکم کرد چون سند اعیان ندارد
سند به عنوان یک قطعه زمین سندزده شود.
اما دفتر خانه ثبت اسناد میگوید با اسنعلام من از اداره ثبت گفته شده فقط میتوانید سند عرصه را به نام خریدار بزنید
درحالبکه با پیگیری های ما اداره ثبت گفته این زمین اعیانش به نام فروشنده نیست اما تعیین تکلیف هم نشده که برای چه کسی هست
ومن نگرانم با ساخت بنا داخل زمین
صاحبی برای اعیان ان پیدا شود
وچون مرجع اداره ثبت است
و ثبت گزارش درستی به دادگاه ارائه نکرده
و هربار یک جوابی در خصوص اعیان به من میدهد چکنم؟

پاسخ ها :

مريم عابدی

سرکار خانم مريم عابدی:

سلام.باید پاسخهای اداره ثبت مشخص باشد تا مشاوره درستی داده شود.البته به نظر بنده تامین دلیل برای مشخص شدن جزئیات پرونده ثبتی شما لازم است.