مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه اشتباه ماه های خدمت داوطلبانه در جبهه

با سلام
اینجانب به مدت شش ماه به صورت داوطلبانه در جبهه خدمت کردم. لشکر زرهی 92 اهواز. چند سال پیش هم بازنشست شدم بهم گواهی دادن که شش ماه اوکی هست. حالا که برای کارت ایثارگری اقدام کردن میگن ما فقط دو‌ماه را تایید میکنیم و با رفتار نامناسب جواب میدن. من چیکار باید انجام بدم چون دو تا از بچه هام تحت قانون شش ماه جبهه داوطلبانه من استخدام میشن ولی الان با این کار خیر

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

مورد شما مشاوره حقوقی نیاز ندارد.اگر پس از طی مراحل ادای موفق نشدید میتوانید از مرجع مربوطه به دیوان عدالت شکایت کنید