مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نتیجه مصاحبه

سلام و وقت بخیر، دو ماه بعد از اعلام نتیجه مصاحبه استخدامی آموزش و پرورش، دقیقا در تاریخ 99/2/10 به دیوان عدالت اداری شکایت کردم. و چون در محل استخدامی 8 نفر نیرو بر می داشتند و رتبه من از حدنصاب نزدیک 12 نمره بالاتر بود و مصاحبه را هم به نظرم خوب دادم از قرآن و دروس تخصصی و ... پرسیدن که درست جواب دادم . هنوز جوابی نیومده تنها چیزی که در سامانه اطلاع رسانی پرونده تا به امروز ثبت شده این است:
(در تاریخ 1399/02/10 وقت نظارت برای تاریخ 1399/04/25 تعیین گردید) بعدش :
(در تاریخ 1399/07/30 وقت نظارت به لحاظ انقضاء مدت جلسه تجدید و برای تاریخ 1400/02/22 تعیین گردید .) نمیدونم تا اونموقع جواب رو میدن؟ و اصلا میشه امیدوار بود؟

پاسخ ها :

منيرالسادات قندچي

سرکار خانم منيرالسادات قندچي :

سلام مخاطب محترم ؛
١) پيگيري آنلاين شكايت
٢) تا زمان تعيين شده جهت اعلام نتيجه رسيدگي به اعتراض و تعيين وقت نظارت منتظر بمانيد