مشاوره حقوقی رایگان - تهمت عدم باکرگی

سلام. من دختر مجرد هستم. مادر دوستم در خانه برادرم به من تهمت عدم باکرگی و به زور بردن دخترش از خانه را کرده. من برای اعاده حیثیت چی کار باید کنم؟ برگه سلامت واجب است؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با استناد به شهادت شهود میتوانید به دفتر خدمات مراجعه کرده و شکواییه باعنوان تهمت و افترا مطرح کنید. گواهی سلامت نیز بهتر است پیوست باشد