مشاوره حقوقی رایگان - پنجره مشرف به همسایه

با سلام و خسته نباشید.
بنده یک ساختمان جدیدی ساخته ام دو طبقه
در طبقه اول دو پنجره اتاق خواب بنده به گونه ای احداث کردم که حیاط بنده بین پنجره های من و زمین همسایه می باشد و طبقه دوم یک پنجره قدی از کف طبقه اول تا زیر سقف است و این پنجره هم دوباره جوری احداث شده که حیاطم بین پنجره و زمین همسایه است.
آیا شکایت همسایه در این مورد به جایی میرسد یا خیر؟ لطفا راهنمایی کنید.
ممنون.

پاسخ ها :

جبار کابلی

جبار کابلی :

در صورتی که شما خارج از پروانه و طرح تاییدیه نظام مهندسی پنجره ای احداث کرده باشید بله امکان مسدود کردن وجود داره در غیر اینصورت همسایه باید دعوی به طرفیت شهرداری مطرح کنه مبنی بر مشرف بودن که سخت بتونه نتیجه بگیره اونم در دیوان عدالت اداری