مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند بعد از فوت فروشنده

سلام. چند سال پیش خانه قولنامه ای خریدم که در بنگاه قولنامه تنظیم شد. حالا فروشنده فوت شده و خانه من سند زده نشده.
متوجه شدم در زمان ساخت آپارتمان فروشنده خانه شریک داشته و چون بدهی شریکش را نداده هنوز واحد من به نام خودش سند زده نشده و فقط سند زمین خانه قبل از ساخته شدن آپارتمان به نامش هست. حالا میتونم خانه را سند بزنم؟ امکان دارد انحصار ورثه شود و دولت درصدی از خانه را بردارد؟ امکان دارد به وارثین فروشنده که فوت شده سهم تعلق بگیرد از خانه که من خریدم؟

پاسخ ها :

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

درود بر شما مشخص ننمودید‌ خانه یا آپارتمان سوال ابهام دارد