مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند

در رابطه با جمله زیر لطفا توضیح بیشتر دهید.

برای انتقال سند بعد از فوت فروشنده حتما سند وصایت در دفتر اسناد رسمی تنظیم گردد بدین نحو که خریدار وصی بعد از فوت فروشنده است تا ملک مذکور را به نام خریدار نماید

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام ..در صورت وجود وصیت ثبتی ،خریدار حق انتقال بر اساس آن وصیت را خواهد داشت و در غیر آن صورت باید بطرفیت ورثه فروشنده دادخواست بدهد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این راهکاری مناسب برای اطمینان خاطر خریداری است که از فروشنده وکالت تنظیم سند دارد چون اگر فروشنده فوت کند این وکالت باطل میشود و دیگر خریدار نمیتواند سند را به نام خود کند و پروسه دادگاه بر علیه وراث را دارد ولی اگر وصیت ثبتی باشد باز هم میتواند سند را به نام خود کند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

وصی بعد از مرگ فروشنده میتواند ملک را به خریدار نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وصی بعد از فوت فروشنده می تواند ملک را بنام خریدار کند در واقع راه فراریست از وکالت که با فوت باطل میشود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.وصی بعد لز مرگ فروشنده می تواند ملک را بنام خریدار نماید علت این کار باطل شدن وکالت بعد از فوت می باشد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با این اقدام پس از فوت فروشنده خریدار همچنان می تواند مبیع را به خود انتقال دهد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وکالت عقدی جایز است و با فوت طرفین یا سفاهت یا جنون هر یک از طرفین منفسخ می شود لذا وقتی بصورت وکالتی خرید می کنید احتمال منفسخ شدن وکالت به دلایل فوق وجود دارد برای پیشگیری از این وضع فروشنده بصورت رسمی خریدار را وکیل و همچنین وصی بعد از مرگ خود قرار می دهد تا خریدار بتواند مورد انتقال را بعد از مرگ فروشتده به نام خود نماید .
وصی شخصی است که متوفا در زمان حیات خود شخصی را مامور انجام اعمالی بعد از مرگ خود می کند .
می توان یک یا چند وصی انتخاب کرد

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود.اگر موضوع وصیت بیش از ثلث نباشد قابل انجام است اگر بیشتر باشد مازادش اثر ندارد اما در کل جای نگرانی نیست به هر حال سند باید توسط وراث زده شود.

فريبا  قلي زاده

فريبا قلي زاده :

درود،یعنی وصی که فروشنده تعیین می کند میتواند بعد از فوت فروشنده ملک را به خریدار انتقال دهد،در صورت عدم وصایت به طرفیت وراث دادخواست دهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام پیش بینی انتقال سند پس از فوت فروشنده است تا خریدار بدون طرح دعوی نسبت به وراث نسبت به انتقال سند اقدام نماید.

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

خیر وصیت تا ثلث اموال نافذ میباشد .
وقتی فروشنده زنده هست خودش در دفتر اسناد رسمی حاضر و انتقال دهد .
در غیر اینصورت بعد مرگش باید ورثه انتقال دهند

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

این جمله هیچ اثر قانونی ندارد و شما را بیشتر در دردسر قرار میدهد چنانچه طرف فوت کرد همان دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت وراث را بدهید