مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

حکم طلاق بنده در دادگاه تجدید نظرخواه صادر شد و قید شد که حق اعتراض و فرجام خواهی 2 طرف ندارند حالا نگران این هستم امکانش هست که طرف مقابل نیاد محضر و دوباره اعتراض بزنه؟

پاسخ ها :

زهرا افشاری پور

زهرا افشاری پور :

استان :

باسلام
اگر‌ حق فرجام‌ خواهی را اسقاط کرده باشید.حکم‌طلاق قطعی است و میتوانید کارهای اجرای صیغه طلاق انجام‌ بدهید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که طلاق به دلیل عسر و حرج باشد طرفتان در صورتی که در محضر حاضر نشود نماینده دادگاه به جای ایشان طلاق را جاری میسازد اما در طلاق توافقی خیر اجباری در کار نیست